Romanian Psychological Testing Services
Despre noi arrow Politica de confidențialitate  
Luni, 10 Decembrie 2018
Informaţii
Despre noi
Contact
Cum comand?
Tarife
Licenţiere
Parteneri
Politica de confidențialitate
Promoții
Ultimele noutăţi
Abonare la noutăţi

Introduceţi datele dvs. şi veţi fi automat informat prin email atunci cand apare o noutate pe site-ul nostru.

Nume
E-mail
Abonare
Dezabonare

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE Tipăreşte

SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL implementează cele mai înalte standarde de protecţie a datelor dumneavoastră.

Ce date personale colectăm și cum le folosim?

Dacă veți comanda cărți, vom solicita datele necesare eliberării facturii fiscale sau informații necesare pentru pregătirea și livrarea comenzilor plasate de dumneavoastră (nume și prenume, adresă, banca, telefon, e-mail).

Dacă veți comanda teste psihologice vom solicita datele necesare eliberării facturii fiscale sau informații necesare pentru pregătirea și livrarea comenzilor plasate de dumneavoastă, respectiv datele necesare contractului de utilizare a testelor psihologice (nume și prenume, adresă, banca, telefon, e-mail, CNP).

Trebuie să ne furnizaţi aceste informaţii pentru a putea executa contractul de vânzare la distanţă (aşa se numeşte comanda pe email în termeni juridici). Altfel spus, ne este imposibil să vă expediem comanda dacă nu ştim cum vă numiţi, unde doriţi să primiţi coletul sau cum vă poate contacta curierul. Vă putem contacta până la finalizarea comenzii via e-mail sau telefonic pentru a putea finaliza cu succes comanda dumneavoastră.

Vom păstra informaţiile cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră cât timp v-ați abonat la newsletter-ul nostru, pentru timpul necesar onorării comenzilor dumneavoastră sau, în cazul în care ne contactaţi pentru intervalul necesar procesării cererilor dumneavoastră.

Ce drepturi aveți?

Conform noului Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, aveţi următoarele drepturi:

  • dreptul de acces la datele personale pe care le avem despre dumneavoastră;
  • dreptul la rectificarea datelor eronate sau incomplete pe care le avem despre dumneavoastră;
  • dreptul la ștergerea datelor dumneavoastră, de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal, în anumite circumstanțe („dreptul de a fi uitat");
  • dreptul la restricționarea prelucrării, în anumite situații;
  • dreptul la portabilitatea datelor către dumneavoastră sau un alt furnizor de servicii;
  • dreptul la opoziție și drepturi cu privire la procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri;
  • dreptul la retragerea consimțământului în cazul prelucrării în scop de informare sau promovare;
  • dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal;
  • dreptul la o cale de atac judiciară;
  • dreptul de a fi informat de către operator cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate (cum ar fi această pagină)

Transferul datelor către terți

Nu trimitem datele dumneavoastră personale unor terțe părți pentru a fi utilizate în scopuri comerciale. Informațiile colectate sunt destinate numai utilizării de către SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL și sunt comunicate doar partenerilor implicați in mod direct sau indirect in procesele aferente scopurilor mai sus menționate (furnizori de servicii de curierat etc.).

Cum ne puteţi contacta?

În scris la adresa:

SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL
Str. Uzinei Electrice, nr. 15, ap. 15, et.II
400378, Cluj-Napoca, judetul Cluj

Telefonic: 0040-746-684376, Fax: 0040-264-582276

Email: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Newsletter

Dacă ne-aţi confirmat acordul, vă vom trimite mesaje de informare prin e-mail, pentru a ne asigura că dorinţele dumneavoastră sunt respectate şi sunteţi la curent cu toate noutăţile şi ofertele noastre.

Cum puteţi opri recepţionarea mesajelor de marketing din partea noastră?

  • Contactând echipa noastră de asistenţă clienţi la numărul de telefon: 0040-746-684376
  • Trimiţând un e-mail la adresa : Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , precizând cerinţele dumneavoastră;
  • Folosind opţiunea de dezabonare prezentă în footerul fiecărui newsletter.

Alte aspecte

Faptul că aţi optat să nu mai recepţionaţi mesaje de marketing nu afectează celelalte comunicări cu noi, cum ar fi mailurile automate de confirmare pentru comenzile plasate sau cele ce conțin factura solicitată. Nu sunteţi obligat să ne furnizaţi datele dumneavoastră cu caracter personal, însă dacă nu faceţi acest lucru nu veţi putea cumpăra produse de la SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL. Este exclusiv decizia dumneavoastră şi ne angajăm să o respectăm.

Compania care administrează site-ul www.rtscluj.ro, este SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, Str. Uzinei Electrice, nr. 15, ap. 15, et.II, 400378, Cluj-Napoca, judetul Cluj, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J12/237/2003 şi având codul fiscal: RO 15176618.

SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.rtscluj.ro respectă caracterul privat şi securitatea informaţiei furnizate de către dvs. atunci când utilizaţi acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care aplică Politica de Confidenţialitate. Vizitarea acestui site de către dvs. se supune termenilor şi condiţiilor de utilizare şi Politicii de confidenţialitate, implică acceptul dvs. cu privire la acestea şi reprezintă întreaga înţelegere dintre părţi. SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL îşi rezervă dreptul de a schimba şi de a actualiza în orice moment conţinutul website-ului www.rtscluj.ro precum şi Politica de Confidenţialitate şi termenii şi condiţiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă.

SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Definiţia termenilor şi drepturile dumneavoastră sunt cele precizate în cuprinsul acestor legi.


TERMENI ŞI CONDIŢII

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SĂ CITIŢI ŞI SĂ ACCEPTAŢI TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE MAI JOS. UTILIZAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ SUNTEŢI DE ACORD CU CELE DE MAI JOS.

UTILIZAREA INFORMAŢIILOR PERSONALE

Informaţiile despre persoana dvs. pot fi folosite de SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL doar în scopul comercializării produselor oferite, de exemplu pentru:

  • procesarea comenzilor sau cererilor dvs.
  • facturarea comenzilor
  • transmiterii de informări (newsletter) asupra noutăţilor editoriale sau evenimente (cu acordul dvs.)
  • transmiterii de mesaje publicitare informative (referitoare la promoţii, reduceri, etc.) (cu acordul dvs.)
  • soluţionarea cererilor, întrebărilor sau reclamaţiilor dvs.

Datele dvs. personale nu vor fi înstrăinate unei terţe părţi.

PREŢURI ŞI CAMPANII PROMOŢIONALE

Preţurile produselor sunt cele afişate pentru fiecare produs în parte.

SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL va putea desfăşura orice campanie promoţională referitor la produsele afişate pe site, promoţii ale căror condiţii vor fi stabilite în întregime de către SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL. Aceste condiţii sunt aduse la cunoştinţă eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu. De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site.

DISPUTE ŞI CONFLICTE

Orice conflict apărut între SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin întelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor de judecată române.

DISPOZIŢII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii şi cumpărarea produselor, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.

MODIFICĂRI

SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de faţă, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate pe această pagină şi vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror modificări înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.

 
Teste cognitive
Teste clinice
Programe educaţionale
Cărţi