Romanian Psychological Testing Services
Despre noi arrow Politica de confidențialitate  
Marţi, 27 Februarie 2024
Informaţii
Despre noi
Contact
Cum comand?
Tarife
Licenţiere
Parteneri
Politica de confidențialitate
Ultimele noutăţi
Abonare la noutăţi

Introduceţi datele dvs. şi veţi fi automat informat prin email atunci cand apare o noutate pe site-ul nostru.

Nume
E-mail
Abonare
Dezabonare

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE Tipăreşte

SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL implementează cele mai înalte standarde de protecţie a datelor dumneavoastră.

Ce date personale colectăm și cum le folosim?

Dacă veți comanda cărți, vom solicita datele necesare eliberării facturii fiscale sau informații necesare pentru pregătirea și livrarea comenzilor plasate de dumneavoastră (nume și prenume, adresă, banca, telefon, e-mail).

Dacă veți comanda teste psihologice vom solicita datele necesare eliberării facturii fiscale sau informații necesare pentru pregătirea și livrarea comenzilor plasate de dumneavoastă, respectiv datele necesare contractului de utilizare a testelor psihologice (nume și prenume, adresă, banca, telefon, e-mail, CNP).

Trebuie să ne furnizaţi aceste informaţii pentru a putea executa contractul de vânzare la distanţă (aşa se numeşte comanda pe email în termeni juridici). Altfel spus, ne este imposibil să vă expediem comanda dacă nu ştim cum vă numiţi, unde doriţi să primiţi coletul sau cum vă poate contacta curierul. Vă putem contacta până la finalizarea comenzii via e-mail sau telefonic pentru a putea finaliza cu succes comanda dumneavoastră.

Vom păstra informaţiile cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră cât timp v-ați abonat la newsletter-ul nostru, pentru timpul necesar onorării comenzilor dumneavoastră sau, în cazul în care ne contactaţi pentru intervalul necesar procesării cererilor dumneavoastră.

Ce drepturi aveți?

Conform noului Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, aveţi următoarele drepturi:

  • dreptul de acces la datele personale pe care le avem despre dumneavoastră;
  • dreptul la rectificarea datelor eronate sau incomplete pe care le avem despre dumneavoastră;
  • dreptul la ștergerea datelor dumneavoastră, de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal, în anumite circumstanțe („dreptul de a fi uitat");
  • dreptul la restricționarea prelucrării, în anumite situații;
  • dreptul la portabilitatea datelor către dumneavoastră sau un alt furnizor de servicii;
  • dreptul la opoziție și drepturi cu privire la procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri;
  • dreptul la retragerea consimțământului în cazul prelucrării în scop de informare sau promovare;
  • dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal;
  • dreptul la o cale de atac judiciară;
  • dreptul de a fi informat de către operator cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate (cum ar fi această pagină)

Transferul datelor către terți

Nu trimitem datele dumneavoastră personale unor terțe părți pentru a fi utilizate în scopuri comerciale. Informațiile colectate sunt destinate numai utilizării de către SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL și sunt comunicate doar partenerilor implicați in mod direct sau indirect in procesele aferente scopurilor mai sus menționate (furnizori de servicii de curierat etc.).

Cum ne puteţi contacta?

În scris la adresa:

SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL
Str. Uzinei Electrice, nr. 15, ap. 15, et.II
400378, Cluj-Napoca, judetul Cluj

Telefonic: 0040-746-684376, Fax: 0040-264-582276

Email: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Newsletter

Dacă ne-aţi confirmat acordul, vă vom trimite mesaje de informare prin e-mail, pentru a ne asigura că dorinţele dumneavoastră sunt respectate şi sunteţi la curent cu toate noutăţile şi ofertele noastre.

Cum puteţi opri recepţionarea mesajelor de marketing din partea noastră?

  • Contactând echipa noastră de asistenţă clienţi la numărul de telefon: 0040-746-684376
  • Trimiţând un e-mail la adresa : Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , precizând cerinţele dumneavoastră;
  • Folosind opţiunea de dezabonare prezentă în footerul fiecărui newsletter.

Alte aspecte

Faptul că aţi optat să nu mai recepţionaţi mesaje de marketing nu afectează celelalte comunicări cu noi, cum ar fi mailurile automate de confirmare pentru comenzile plasate sau cele ce conțin factura solicitată. Nu sunteţi obligat să ne furnizaţi datele dumneavoastră cu caracter personal, însă dacă nu faceţi acest lucru nu veţi putea cumpăra produse de la SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL. Este exclusiv decizia dumneavoastră şi ne angajăm să o respectăm.

Compania care administrează site-ul www.rtscluj.ro, este SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, Str. Uzinei Electrice, nr. 15, ap. 15, et.II, 400378, Cluj-Napoca, judetul Cluj, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J12/237/2003 şi având codul fiscal: RO 15176618.

SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.rtscluj.ro respectă caracterul privat şi securitatea informaţiei furnizate de către dvs. atunci când utilizaţi acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care aplică Politica de Confidenţialitate. Vizitarea acestui site de către dvs. se supune termenilor şi condiţiilor de utilizare şi Politicii de confidenţialitate, implică acceptul dvs. cu privire la acestea şi reprezintă întreaga înţelegere dintre părţi. SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL îşi rezervă dreptul de a schimba şi de a actualiza în orice moment conţinutul website-ului www.rtscluj.ro precum şi Politica de Confidenţialitate şi termenii şi condiţiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă.

SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Definiţia termenilor şi drepturile dumneavoastră sunt cele precizate în cuprinsul acestor legi.


TERMENI ŞI CONDIŢII

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SĂ CITIŢI ŞI SĂ ACCEPTAŢI TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE MAI JOS. UTILIZAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ SUNTEŢI DE ACORD CU CELE DE MAI JOS.

UTILIZAREA INFORMAŢIILOR PERSONALE

Informaţiile despre persoana dvs. pot fi folosite de SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL doar în scopul comercializării produselor oferite, de exemplu pentru:

  • procesarea comenzilor sau cererilor dvs.
  • facturarea comenzilor
  • transmiterii de informări (newsletter) asupra noutăţilor editoriale sau evenimente (cu acordul dvs.)
  • transmiterii de mesaje publicitare informative (referitoare la promoţii, reduceri, etc.) (cu acordul dvs.)
  • soluţionarea cererilor, întrebărilor sau reclamaţiilor dvs.

Datele dvs. personale nu vor fi înstrăinate unei terţe părţi.

PREŢURI ŞI CAMPANII PROMOŢIONALE

Preţurile produselor sunt cele afişate pentru fiecare produs în parte.

SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL va putea desfăşura orice campanie promoţională referitor la produsele afişate pe site, promoţii ale căror condiţii vor fi stabilite în întregime de către SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL. Aceste condiţii sunt aduse la cunoştinţă eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu. De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site.

DISPUTE ŞI CONFLICTE

Orice conflict apărut între SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin întelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor de judecată române.

RETRAGEREA DIN CONTRACTUL LA DISTANȚĂ. RETURNARE A PRODUSELOR.

Dreptul de retragere

  • (1) Cu excepția cazurilor prevăzute la secțiunea - Exceptări de la dreptul de retragere din Contractul la Distanță, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prezentate la sectiunea Obligaţiile consumatorului în cazul retragerii.
  • (2) Perioada de retragere menționată expiră în termen de 14 zile de la:
    • a) data încheierii contractului, în cazul contractelor de prestări de servicii;
    • b) ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau:
      • (i) în cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs;
      • (ii) în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese;

Obligațiile consumatorului în cazul retragerii
Consumatorul este obligat să informeze Vânzătorul cu privire la dreptul de a se retrage din Contractul la distanță înainte de expirarea termenului de 14 zile utilizând o declarație neechivocă, care poate fi trimisă prin email sau prin poștă utilizând datele de Contact din secțiunea „Contact”. Consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepționeze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor. Consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcționării produselor. Vânzătorul va reține o sumă de bani ce reprezintă diminuarea valorii Produsului, care variază între 10% și 50% din valoarea inițială a produsului, după caz.

Vânzătorul este obligat sa comunice cumpărătorului primirea declarației retragere din Contractul la Distanță, iar în termen de cel mult 14 zile calendaristice, va restitui acestuia, în principiu, toate plățile efectuate de acesta, inclusiv costurile de livrare ale produsului (cu excepția costurilor suplimentare ce rezultă din modul de livrare ales de cumpărător, altul decât cel standard, oferit de vânzător).
Vânzătorul va returna prețul folosind aceeași metodă de plată pe care a folosit-o cumpărătorul: restituire în contul din care a fost efectuată plata, iar în cazul depunerilor in numerar in contul de la CEC Bank transfer într-un cont bancar furnizat de cumpărător sau prin mandat poștal la o adresa furnizata de cumpărător.
Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului doar după primirea returului acestuia.

Exceptări de la dreptul de retragere din Contractul la Distanță
Conform art. 16 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță şi contractele în afara spațiilor comerciale următoarele:

  • a) contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;
  • b) furnizarea de produse sau servicii al căror preț depinde de fluctuațiile de pe piața financiară pe care profesionistul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
  • c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
  • d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  • e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;
  • f) furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
  • g) furnizarea de băuturi alcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii contractului de vânzare, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care profesionistul nu le poate controla;
  • h) contractele în cazul cărora consumatorul a solicitat în mod special profesionistului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparație sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, profesionistul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de consumator sau furnizează alte produse decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreținere sau de reparație, dreptul de retragere se aplică respectivelor servicii sau produse suplimentare;
  • i) furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;
  • j) furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii;
  • k) contractele încheiate în cadrul unei licitaţii;
  • l) prestarea de servicii de cazare, pentru alt scop decât cel rezidenţial, transport de mărfuri, închiriere de maşini, catering sau serviciile privind activităţile de agrement, în cazul în care contractul prevede o dată sau o perioadă de executare specifică;
  • m) furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că își va pierde dreptul la retragere.

Cărțile pot fi returnate vânzătorului numai dacă acestea se prezintă în forma inițială, existentă la livrare, fără coperta/pagini îndoite, fără colțuri deteriorate sau îndoite, cotor deteriorat, fără pete pe copertă sau pe pagini ori coperta sau foile rupte.

Testele creion-hârtie pot fi returnate vânzătorului numai dacă acestea se prezintă în forma inițială, existentă la livrare, respectiv sunt returnate în formă sigilată, fără coperta/pagini îndoite, fără foi de răspuns autocopiative deteriorate, setul de foi trebuie sa fie sigilat, fără colțuri îndoite, fără pete pe copertă sau pe pagini ori coperta sau foile rupte, fără orice urmă de utilizare.

DISPOZIŢII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii şi cumpărarea produselor, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.

MODIFICĂRI

SC RTS Romanian Psychological Testing Services SRL îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de faţă, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate pe această pagină şi vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror modificări înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.