Romanian Psychological Testing Services
Despre noi arrow Licenţiere  
Duminică, 16 Iunie 2024
Informaţii
Despre noi
Contact
Cum comand?
Tarife
Licenţiere
Parteneri
Politica de confidențialitate
Ultimele noutăţi
Abonare la noutăţi

Introduceţi datele dvs. şi veţi fi automat informat prin email atunci cand apare o noutate pe site-ul nostru.

Nume
E-mail
Abonare
Dezabonare

Licenţiere Tipăreşte

Testele nu se licenţiază decât către persoane abilitate să le folosească. Se eliberează licenţa pentru o singură persoană, în momentul achiziţionării unui pachet de teste. În cazul achiziţionării mai multor pachete de acelaşi fel sau diferite, de către aceeaşi instituţie, se pot elibera licenţe pentru mai mulţi psihologi (număr de licenţe egal cu numărul de pachete de teste).

În cazul achiziţionării testelor de abilităţi cognitive, licenţa de utilizare se eliberează persoanelor care au absolvit studii universitare cu profil psihologic ori asimilate acestora (asistenta sociala, psiho-sociologie, psihopedagogie speciala). Dovada absolvirii studiilor se face prin copie după diploma de studii sau foaia matricolă care atestă acest parcurgerea unor cursuri sprecifice testării psihologice.

În cazul achiziţionării testelor clinice, licenţa de utilizare se eliberează numai persoanelor care au absolvit studii universitare cu profil psihologic.

În cazul în care în instituţie este încadrat un nou psiholog, se eliberează gratuit o licenţă pe numele acestuia, în momentul în care vechea licenţă este trimisă pe adresa SC RTS SRL.


De asemenea, va aducem la cunostinta ca, pentru interviurile clinice structurate SCID I, SCID II si KID-SCID, psihologul care le va utiliza trebuie sa aiba de la Colegiul Psihologilor din Romania atestat de libera practica in psihologie clinica sau psihoterapie (autonom, specialist sau principal), sau daca nu le are, sa urmeze un curs de diagnostic si evaluare clinica coordonat de Prof. univ. Dr. Daniel David.
Cursul de diagnostic si evaluare clinica este organizat de Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania, iar detalii privind locatia lor pot fi accesate pe site-ul www.psychotherapy.ro.