Romanian Psychological Testing Services
Despre noi arrow Matrici Progresive Color  
Luni, 22 Iulie 2024
Informaţii
Despre noi
Contact
Cum comand?
Tarife
Licenţiere
Parteneri
Politica de confidențialitate
Ultimele noutăţi
Abonare la noutăţi

Introduceţi datele dvs. şi veţi fi automat informat prin email atunci cand apare o noutate pe site-ul nostru.

Nume
E-mail
Abonare
Dezabonare

Trainingul deprinderilor DBT - Manual Tipăreşte
Trainingul deprinderilor DBT
Manual

Autor: Marsha M. Linehan
Traducere autorizată din limba engleză
Traducerea din limba engleză: Bora Carmen Hortensia (revizuire traducere), Chereji Simona Veronica, Lulea Cătălin, Maghiar Daniela Delia, Neagu Virgilia Dora, Negru Franciska Bernadette, Pinţa Alin Vlad, Pușcaș Carla, Sella Andre, Trip Simona
Supervizarea traducerii din limba engleză: Neacșiu Andrada
Număr de pagini: 474
Anul publicării: 2022
Preţ: 160 RON (cu TVA inclus)

Descriere


Marsha M. Linehan, PhD, ABPP, este creatoarea terapiei comportamental dialectice (DBT) și profesor de psihologie, psihiatrie și științe comportamentale, precum și director al Clinicii de cercetare și terapie comportamentală a Universității din Washington. Domeniul său de cercetare de interes major este dezvoltarea și evaluarea tratamentelor validate științifi c pentru populații cu risc suicidar ridicat și tulburări mentale multiple și severe.

Contribuția dr. Linehan la cercetarea în domeniul suicidului și al psihologiei clinice a fost recunoscută prin intermediul numeroaselor premii, inclusiv Medalia de aur pentru întreaga carieră dedicată aplicării psihologiei (Gold Medal Award for Life Achievement in the Application of Psychology) oferită de Fundația Americană de Psihologie (American Psychological Foundation) și Premiul James McKeen Cattel oferit de Asociația pentru Științe Psihologice (Association for Psychological Science). În onoarei dumneaei, Asociația Americană de Suicidologie (American Association of Sucidology) a creat Premiul Marsha Linehan pentru cercetarea remarcabilă în tratamentul comportamentului suicidar (Marsha Linehan Award for Outstanding Research in the Treatment of Suicidal Behavior).

Manualul de față cuprinde peste 450 de pagini și oferă instrumentele necesare implementării trainingului deprinderilor DBT. Notele de curs, fișele informative și de lucru ce au fost utilizate de-a lungul a două decenii de sute de profesioniști, au fost revizuite și îmbogățite în mod semnificativ ținând cont de toate cercetările semnificative și de progresele clinice. Cartea oferă instrucțiuni complete pentru orientarea clienților în DBT, precum și note de curs pentru întreaga gamă de deprinderi de mindfulness, eficacitate interpersonală, reglare emoțională și toleranța distresului.