Romanian Psychological Testing Services
Despre noi arrow Da poti! 4-7 ani  
Luni, 22 Iulie 2024
Informaţii
Despre noi
Contact
Cum comand?
Tarife
Licenţiere
Parteneri
Politica de confidențialitate
Ultimele noutăţi
Abonare la noutăţi

Introduceţi datele dvs. şi veţi fi automat informat prin email atunci cand apare o noutate pe site-ul nostru.

Nume
E-mail
Abonare
Dezabonare

Trainingul deprinderilor DBT - Fișe informative și fișe de lucru Tipăreşte
Trainingul deprinderilor DBT - Fișe informative și fișe de lucru

Autor: Marsha M. Linehan
Traducere autorizată din limba engleză
Traducerea din limba engleză: Bora Carmen Hortensia (revizuire traducere), Chereji Simona Veronica, Lulea Cătălin, Maghiar Daniela Delia, Negru Franciska Bernadette, Pușcaș Carla, Sella Andre, Trip Simona
Supervizarea traducerii din limba engleză: Neacșiu Andrada
Număr de pagini: 430
Anul publicării: 2022
Preţ: 160 RON (cu TVA inclus)

Descriere

Marsha M. Linehan, PhD, ABPP, este creatoarea terapiei comportamental dialectice (DBT) și profesor de psihologie, psihiatrie și științe comportamentale, precum și director al Clinicii de cercetare și terapie comportamentală a Universității din Washington. Domeniul său de cercetare de interes major este dezvoltarea și evaluarea tratamentelor validate științific pentru populații cu risc suicidar ridicat și tulburări mentale multiple și severe.

Contribuția dr. Linehan la cercetarea în domeniul suicidului și al psihologiei clinice a fost recunoscută prin intermediul numeroaselor premii, inclusiv Medalia de aur pentru întreaga carieră dedicată aplicării psihologiei (Gold Medal Award for Life Achievement in the Application of Psychology) oferită de Fundația Americană de Psihologie (American Psychological Foundation) și Premiul James McKeen Cattel oferit de Asociația pentru Științe Psihologice (Association for Psychological Science). În onoarei dumneaei, Asociația Americană de Suicidologie (American Association of Sucidology) a creat Premiul Marsha Linehan pentru cercetarea remarcabilă în tratamentul comportamentului suicidar (Marsha Linehan Award for Outstanding Research in the Treatment of Suicidal Behavior).

Cuprinzând mai mult de 225 de fișe informative și de lucru acest volum este o resursă esențială pentru clienții care învață deprinderile terapiei DBT și pentru terapeuții acestora. Toate fișele informative și de lucru prezentate de Marsha Linehan în volumul însoțitor care este disponibil separat Trainingul deprinderilor DBT – Manual, Ediția a doua sunt incluse în acest volum alături de o scurtă introducere a fiecărui modul scrisă specific pentru clienți.